Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φήμες για Kabak και Upamecano

Νέες φήμες για Kabak και Upamecano

Ο Virgil van Dijk θα λείψει για πολλούς μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και τις τελευταίες μέρες έχουν αναπτυχθεί φημολογίες απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού από την Liverpool, ώστε να καλυφθεί το κενό του Ολλανδού. Οι τελευταίες φήμες συνδέουν τους Πρωταθλητές Αγγλίας με τους Ozan Kabak και Dayot Upamecano.

Πρόκειται για δύο ονόματα που έχουν ακουστεί ξανά για τα μεταγραφικά των Reds. Αμφότεροι μικροί ηλικιακά κεντρικοί αμυντικοί, οι οποίοι αγωνίζονται στην Bundesliga και έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις. Ο Upamecano μάλιστα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στο Uefa Champions League με την RB Leipzig.

Όσο αφορά τον Τούρκο στόπερ της Schalke, το RMC Sport κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του χθεσινού αγώνα με την Sheffield, ανέφερε πως οι Reds θα κινηθούν τον Ιανουάριο για την απόκτηση του, για να συμπληρώσει η Βρετανική Mirror τις φήμες.

Η Mirror αναφέρει πως η Liverpool βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους Βασιλικούς Μπλε για τον διεθνή αμυντικό και πως θα ήθελε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο έναντι £20 εκατομμύριων, αφού αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp.

Η Γερμανική ομάδα είναι θετική στην παραχώρηση του, αλλά με £30 εκατομμύρια και όχι 20.

Φήμες όμως, όπως αναφέραμε υπάρχουν και για τον Upamecano και προέρχονται από τον Kevin Palmer της Sunday World, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει τις μεταγραφές των van Dijk και Thiago.

Ο Palmer στο ρεπορτάζ του για την εφημερίδα αναφέρει πως ο Jürgen Klopp έχει βρει τον εκλεκτό του για το κέντρο της Κόκκινης άμυνας και δεν είναι άλλος από τον Γάλλο αμυντικό της RB Leipzig.

Η Leipzig περιμένει προτάσεις τον Ιανουάριο για τον αμυντικό και θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με περίπου £40 εκατομμύρια.

Ο νεαρός στόπερ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του και μάλιστα φημολογείται πως υπάρχει ρήτρα ύψους £42 εκατομμυρίων, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έντονες φήμες για Ozan Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com